Banorët afër çerdhes publike në Klinë të bllokuar sa herë ka reshje shiu

Përballë çerdhes publike në Klinë, banorët e lagjës po ankohen për shkak se po e kanë të pamundur të lëvizin sa herë ka reshje të shiut.

Kjo si pasojë e rrugës e cila është e pa asfaltuar dhe uji po e mbush gjithë rrugën, duke i lënë ata të bllokuar.

.