Anglia kombëtarja më e shtrenjtë në “Qatar 2022” (FOTO)

Anglia po llogaritet të jetë kombëtarja më e shtrenjtë nga pjesëmarrësit në Kampionatin Botëror “Qatar 2022”.

Kështu po vlerëson faqja “Transfermarkt”.

Sipas kësaj faqe “Tre luanët” e kanë vlerën 1.3 miliardë euro.

Kombëtarja e dytë është ajo e Brazilit, e cila e ka vlerën 1.1 miliardë eurosh.

Derisa e treta është Franca, me 1 miliard.

Në Top pesëshe janë edhe Spanja dhe Portugalia.

SHARE