Alarmante/Klina e 4-ta nga numri i rasteve të reja me Covid dhe me 3 të vdekur

Është krijuar gjendje alarmante me shifra rekorde pozitive COVID-19.

36 viktima janë shënuar në 24 orët e fundit, derisa Qeveria ka shtrënguar masat.

Ajo që është shqetësuese nga tabela e publikuar nga MSH del se pas Prishtinës, Pejës dhe Ferizajt del Klina për nga numri i rasteve të reja 98.

Ndërsa po ashtu 3 viktima janë nga kjo komunë.

SHARE