Aksident tek ‘Qendra Zejtare’ në Pejë, së paku një person lëndohet

Një aksident trafiku është shënuar rreth orës 16:15 minuta tek Qendra Zejtare në Pejë.

Nga pamjet shihet se aksidenti ka ndodhur në mes të një motoçiklete dhe automjeti. Një person i gjinisë femër ka mbetur e lënduar dhe është dërguar për trajtim nga Emergjenca e qytetit.

Edhe pse akaidenti i ndodhur, nuk ka distancë më tepër se 200 metra nga stacioni policor i qytetit, as 20 minuta pas tij, ende nuk ka arritur policia.