Aksident në fshatin Leshan të Pejës, të përfshirë pjesëtarë të KFOR-it

Një aksident i rëndë ka ndodhur në fshatin Leshan të Pejës, ku janë përfshirë një automjet i KFOR-it dhe një kamioni.

Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë së Kosovës për rajonin e Pejës, Fadil Gashi.

“Për momentin kemi inofrmacion vetëm për aksidentin. Nuk kemi informata për gjendjen e të aksidentuarve”, tha ai.

Sipas zëdhënësit të policisë, aksidenti ka ndodhur sot rreth orës 15:18 minuta./