Afër 2 mijë gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 963 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur edhe 25 aksidente me të lënduar dhe 34 me dëme materiale.

Ndryshe, në 24 orët e fundit janë arrestuar edhe 21 persona dhe 11 janë dërguar në mbajtje.