Gjilanasi e raporton në polici: Gruaja u largua nga shtëpia dhe ende s’është kthyer

Gjatë ditës së djeshme në stacionin policor në Gjilan ankuesi mashkull ka raportuar se bashkëshortja e tij është larguar nga shtëpia dhe ende nuk është kthyer,

Njësitë policore janë duke hetuar rastin./