Adea Zeqa, 12 vjeçja nga Bokshiqi i Klinës që po mahnit gjermanët në futboll

72

Të rinjtë dhe të rejat kosovare po korrin sukses me talentin e tyre në gjithë botën.

Një emër që po ngjet shkallët e suksesit në sportin e futbollit është edhe Adea Zeqa.

Adea është vetëm 12 vjeçe, teksa po befason gjermanët .

Ajo është nga fshati Bokshiq i Klinës dhe luan për Klubin Dasing Augsburg në Munchen.

Adea është mbesa e veprimtarit të LDK-së Zenun Zeqa./Klina info/