Abdixhiku në Vushtrri e Klinë thotë se koha për Lidhjen po vjen

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Lumir Abdixhiku, të dielën ka qenë në Vushtrri dhe Klinë.

Ai ka hënë se “Lidhja është e fortë”, duke shtuar se “koha po vjen”.

”Një e diel me aktivitete e energji përplot! Vushtrri e Klinë, dy anë, një histori, një qëllim, një vizion. Në nderim të së shkuarës, ndërtojmë të ardhmen! Lidhja është e fortë. Koha jonë po vjen”, ka shkruar Abdixhiku në Facebook.