I hynë me forcë në shtëpi në Pejë, viktimës i vidhet pasaporta zvicerane

Një qytetar i Pejës ka raportuar në polici se të dyshuar të panjohur me forcë kishin hyrë në shtëpinë e tij.

Pas depërtimit brenda, nga aty kanë vjedhur pasaportën zvicerane dhe disa gjëra të tjera personale të viktimës./

SHARE