Ramush Haradinaj në përcjelljen e vajzës së Zenun Elezajt

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj ka marrë pjesë në martesën e vajzës së kryetarit të Klinës, Zenun Elezaj.

Haradinaj ka thënë se me familjen Elezaj i lidh ideali i përbashkët.

Ky është postimi i tij:

Shumë i nderuar përkrah kryetarit Zenun Elezaj dhe zonjës Resmije, në përcjelljen e Marigonës.

Me këtë familje atdhetare na lidhin idealet e përbashkëta andaj gjithmonë ndjehem sikur në shtëpinë time.

Shumë lumturi për çiftin e ri, Besnikun dhe Marigonën.
Urime për familjet Smajli dhe Elezaj.

RH

SHARE