AAK shënon 23-vjetorin e themelimit

Më 2 maj të vitit 2000 skenës politike në Kosovë iu shtua edhe një parti politike.

Në atë kohë, pas Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Partisë Demokratike të Kosovës, u krijua Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, e drejtuar nga Ramush Haradinaj.

Kjo parti sot shënon 20-vjetorin e themelimit të saj.

Ceremonia qendrore e shënimit të këtij përvjetori mbahet në Prishtinë, në ora 18:00 në hotelin Emerald.