66 pacientë me COVID-19 në Spitalin e Pejës, 11 në gjendje të rëndë

66 pacientë me COVID-19 janë duke u trajtuar aktualisht në Spitalin e Pejës, raporton “Zeri.info”.

Gjatë 24 orëve të fundit janë shëruar tre pacientë.

Sa i përket gjendjes së pacientëve, 51 prej tyre janë në oksigjenoterapi, ndërsa nga këta 11 janë në gjendje më të rëndë dhe dy pacientë në respirator.

“Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 202 pacienteë kaneë marreë trajtim emergjent sheëndeteësoreë, dhe nga këta 14 pacienteë janeë shtrireë peër trajtim teë meëtutjesheëm”, thuhet në njoftimin e Spitalit.