Vritet një polic dhe dy të tjerë plagosen në Zhur të Prizrenit

Një pjesëtar i Policisë së Kosovës ka vdekur dhe dy të tjerë janë plagosur plagosur në Zhur të Prizrenit.

Burimet e IndeksOnline brenda Policisë kanë thënë se dyshohet se vdekja e policit dhe plagosja e dy të tjerëve ka ardhur si pasojë e një shpërthimi me eksploziv.

SHARE