52 aksidente brenda 24 orëve

Gjatë 24 orëve të fundit janë raportuar 16 aksidente trafiku me të lënduar, dhe 39 me dëme materiale

Brenda kësaj periudhe janë shqiptuar 2 mijë e 264 gjoba trafiku, njofton policia.