5 raste të reja më COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

Sot janë raportuar 392 raste të reja më covid, 222 të shëruar dhe 6 raste të vdekjes në Kosovë.

Nder të prekurit më virus janë edhe 5 persona nga Klina, më saktësisht nga këto vende:

Klinafc – 1 rast
Siqevë – 1 rast
Zabërgjë – 1 rast
Klinë – 2 raste. /Klina.info

SHARE