4 raste të reja më COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

Sot janë raportuar 289 raste të reja më covid, 303 të shëruar dhe 14 raste të vdekjes në Kosovë.

Nder të prekurit më virus, janë edhe 4 persona nga Klina, më saktësisht nga këto vende:

Bokshiq 1 rast
Gjurgjevik i Mafh 1 rast
Gllarevë 1 rast
Gremnik 1 rast. /Klina.info/

SHARE