4 raste me COVID-19 sot në Klinë !

Gjatë ditës së sotme 121 pacient të shëruar dhe 220raste të reja me COVID-19 në Kosovë, 4 prej tyre janë nga Klina !
Të prekuri në komunën tonë janë Klinë 1 Dresnik 1 Gremnik 1 Dugojevë