3 raste te reja nga Klina me COVID-19!

Sot u konfirmuan 169 raste me Covid-19 në Kosovë, 197 të shëruar dhe 9 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe dy (3) persona nga Klina, më saktësisht nje (1) nga Dellova, (1) Përqevë (1) Videjë.