3 raste të reja me COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

Sot janë raportuar 285 raste të reja më covid, 260 të shëruar dhe 5 raste të vdekjes në Kosovë.

Nder të prekurit më virus janë edhe 3 persona nga Klina, më saktësisht nga këto vende

Pogragjë një rast
Përqevë një rast
Klinë një rast. /Klina.info

SHARE