27 SHTATOR, KLINË, PARKU I QYTETIT “ILIR MERTURI”

PANAIRI DITA NDËRKOMBËTARE E TURIZMIT.
DISKULIITT

Balkan Green Foundation dhe Komuna e Klinës janë të
lumtur t’ju ftojnë të na bashkoheni në Panairin “Dita
Ndërkombëtare e Turizmit” në parkun kryesor të qytetit të
Klinës.

###
Qëllimi i panairit është promovimi i vlerave vendore turistike
të Komunës së Klinës dhe si të tilla kompanitë vendore, si
artizanët, operatorët turistikë, fermerët, kompanitë e vogla,
që prodhojnë mallra dhe mbështesin praktikat e zhvillimit të
qëndrueshëm do t’i vendosin produktet e tyre në panair.

Ku do të ketë mundësi për të shijuar produkte dhe rrjetëzim me
biznse të vogla të ndryshme vendore dhe për të parë vlerat

dhe potencialin turistik të Klinës.
Nga ora 10:00 do të fillojmë me panairin, sigurohuni që të
jeni në kohë dhe të shihni se çfarë ofron Komuna e Klinës!

Shihemi të gjithë më 27 shtator!
Kjo ngjarje është pjesë e projektit të bashkëpunimit

ndërkufitar “Kapërcimi i Gjelbër – drejt ekonomive lokale të
gjelbra me investime inteligjente” financuar nga BE, me
partnerë zbatues: Balkan Green Foundation – Kosovë dhe
Komunën e Klinës, dhe EDEN Center dhe Komuna e Hasit,
Shqipëri.

SHARE