Se shpejti do te publikohet Kenga “LAMTUMIR” nga Artisti i ri ELLI

Kengetari i ri nga Klina Manuell Duhani “ELLI” do te vjen me projektin e tij te radhes qe duket te jete mjaft i pelqyer nga publiku.
Menagjeri i tij Ylber Gllasoviku flet qe do jete nje kenge dhe nje klip mjaft i mire, se shpejti do te publikohet.

Bashkepuntoret e ketij projekti jane:

Beat: @atonbeatz
Prod: @atonbeatz
Recording: @studioinrecords @albosofficial
Video: sunset films
Directed/Edited: @leogzimfonizi
D.O.P: @valon.racaj

SHARE