24,500 persona të shëruar në Zvicër

Deri më tani është bërë testimi i 280,220 personave nën dyshimin se mund të jenë të prekur nga koronavirusi në Zvicër.

Autoritetet shëndetësore zvicerane thonë se nga numri i përgjithshëm i të prekurve nga koronavirusi, çdo ditë e më shumë po rritet dukshëm numri i shërimeve

Të dhënat e fundit tregojnë se numri i të shëruarve në Zvicër është rritur, statistikat e fundit tregojnë se 24.500 persona tani më janë shëruar plotësisht në Zvicër, shkruan albinfo.ch.

Sipas autoriteteve shëndetësore zvicerane, thuhet se nga numri i përgjithshëm i të prekurve nga koronavirusi, çdo ditë e më shumë po rritet dukshëm numri i shërimeve, shkruajnë mediat zvicerane.

Duke qenë se shifra zyrtare, bazuar në numrin e personave që janë testuar, që në fillim ishin pozitivë në testin e bërë, dhe më pas janë rikuperuar, është ngritur.

Sipas shifrave kantonale, 24.500 njerëz kanë kontraktuar virusin dhe janë shëruar, këtë e tregon edhe “Worldometers”, e cila publikon në kohë reale të dhëna nga koronavirusi, ku deri më tani mbi 24 mijë persona kanë arritur të shërohen në Zvicër nga koronavirusi.

SHARE