Mirusha Company po kryen asfaltimin e rrugës në Gjurgjevik të Madh

Ka nisur puna në insfrastrukturën rrugore në fshatin Gjurgjevik i Madh në komunë të Klinës.

Rruga kryesore në fshat po asfaltohet si dhe disa rrugë të tjera në lagje.

Besimin për ta kryer këtë punë e ka fituar kompania tashmë që janë lider dhe të dëshmuar në këtë fushë Mirusha Company.

Klina.info sjellë pamje nga punimet cilësore që po bëhen dhe duket se fshati do ta merr tjetër pamje.