2 raste te reja me COVID-19! në Klinë

Sot janë konfirmuar 767 raste te reja me COVID, 186 të shëruar dhe 8 të vdekur.

Ndër te prekurit me virus janë edhe dy persona nga Klina, më saktsisht njëri nga fshati Krushevë e Madhe dhe tjetri nga qyteti i Klines. /Klina.info