Nisin vërshimet nga reshjet e shiut në rajonin e Dukagjinit

Reshjet e shiut që filluan dje kanë bërë që në rajonin e Dukagjinit të ketë vërshime vende-vende.

Në fotografitë e mëposhtme shihet se si kanë nisur vërshimet në Deçan, Pejë dhe Istog.

SHARE