16 aksidente dhe mbi 1200 dënime brenda 24 orëve

Brenda 24 orëve në Kosovë kanë ndodhur 16 aksidente trafiku, ndërkaq janë shqiptuar më shumë se 1 mijë gjoba

Në raportin 24 orësh bëhet e ditur se gjatë kësaj periudhe kohore janë shënuar 30 aksidente pa të lënduar, derisa janë shënuar hiç më pak se 1 mijë e 236 tiketa trafiku.

Po ashtu, policia e Kosovës ka arritur të arrestojë 16 persona, në mbajtje 12 kurse në vuajtje të dënimit 1 person.