100.000mijē euro s’bashku me donacionin e Ministris së Shendetsisë është përmbushur

Faleminderit Populli më i mirë në Botë❤️
Sot ne të rinjët që u angazhuam me vullnetin më të madhë në IniciativënPërNdihmë,që ti sigurojm të hollat për trajtimin e Lumturijes e përmbyllim ketë aktivitet Human e njerëzor!
-Po e përmbyllim këtë aksion sepse shuma e kërkuar në vlerë prej 100.000mijē euro s’bashku me donacionin e Ministris së Shendetsisë është përmbushur nga të gjitha shtresat e njerëzve të cilët participaun jasht mundësive të tyre vetëm e vetëm që në këto ditë të vështira,që po kalon familja me sëmundjen e më të dashures së tyre mos ta ketë edhe si preokopim gjendjen financiare??
Ne po e përmbyllim këtë aksion duke u lutur për shërimin e Lumturijes dhe duke qëndruar të gatshëm përsëri nëse është nëvoja!
Lista qe e permbyll shumen e kerkuar dhe e fundit per kete altivitet human.

Adil dhe Bedrie Kastrati-200€
Jetfir Kastrati-100€
Banush Kastrati-30€
Metë Krasniqi-50€
Valmir- Krasniqi-50€
Ramdan Hoti-50€
Izer Kryeziu-50€
Afrim Gashi-50€
Bashkim Morina-20€
Haki Kryeziu-20€
Bekim Morina -50€
Fatmir Bytyçi- 20€
Fatmir Bajraktari-20€
Jeton Zylfaj-15€
Shpend Bajraktari-25€
Burim Gashi- 50€
Sami Hoti- 50€
Valon Kastrati e Afrim Gashi-50€
Liridon Miftaraj-20€
Jeton Kadriu-50€
Ismet Osmani-50€
Denis Nitaj-50€
Anonim (Lagjja Tupan- Drenoc)- 20€
Anonim (Kijevë)-10€
Anonim- 5€
Armir Krasniqi-Pagarushë -20€
Petrit Krasniqi (djali ms Jakup) -20€
Kthim Krasniqi-25€
Anonim -30€
Leonard Krasniqi (Nxenes i klases IV) – 10€
Mësuesi Nexhat- 50 €

ka bër te ditur ne ni posti ne Facebook Bajram Krasniqi