Vdes nga Covid-19 piktori i njohur kosovar në New York

Virusi Covid- 19 i ka marr jetën piktorit dhe profesorit të njohur kosovar, Ramiz Llapatinca.

Ai shquhet si një ndër piktorët e mëdhenj të artit shqiptar, i cili gjithashtu ishte lobues i madh i çështjes kombëtare.

Llapatinca nuk ka arritur ta luftojë betejen me Covid-19 dhe ka vdekur në
New York, aty ku jetonte tash e sa vite.