14 operacione janë kryer dje në Spitalin e Pejës

Gjatë ditës së martë në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës janë kryer gjithsejt 14 operacione, s

Ndërsa 317 pacientë në total kanë kryer 5,130 analiza dje më 12 nëntor 2019.

238 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë dhe nga këta 10 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Gjatë 24 orëve të fundit kanë qenë 4 lindje, 2 normale dhe 2 me prerje cezariane. Kanë lindur 4 foshnje, 3 të gjinisë mashkullore dhe 1 e gjinisë femërore./

SHARE