10 të lënduar në Rakovin te Gjakovës aksidenti i autobusit FOTO

Një aksident mes një autobusi dhe një kamioni ka ndodhur në fshatin RAKONICtë Gjakovës. Sipas policisë, aty kanë mbetur të lënduar dhjetë persona.një lixus i Klina.info nga dergu foto

Lirie Prodrimaj nga Policia Rajonale e Gjakovës ka thënë se dhjetë persona u lënduan, mirëpo lëndimet kanë qenë të lehta.

“Dhjetë persona kanë pësuar lëndime të lehta trupore, tetë prej tyre janë liruar pas trajtimit mjeksorë ndërsa dy vazhdojnë tretmanin mjeksorë në spitalin rajonal ,, Isa Grezda” në Gjakovë