Kundër kualicioneve parazgjedhore si në ditën e parë !

Kundër kualicioneve parazgjedhore si në ditën e parë !

-Mendoj që të gjitha partitë politike do ishte e ndershme të shkonin të vetme në zgjedhjet parlamentare për shumë arsye ..

-Arsyeja e parë, do të dihej forca reale e çdo partije…!!

-Arsyeja e dytë , secila parti do t’a proklamonte planprogramin e vet partiak dhe nuk do të imponohej nga 2-3 programe partiake që skanë të bëjn njëra me tjetrën ,ku pas zgjedhjeve edhe mund të ja hedhin fajin njëra tjetrës edhe pse tashmë janë bashk..!

Arsyeja e tretë, nëse një parti do t’a kishte fundin në këto zgjedhje, pse mos ta ketë ( ktu hyjn qoftë partitë që kanë qenë si të para apo edhe ato që eventualisht nuk do ta kalonin pragun prej 5% )
________________________________________
Fundjavë të mirë për të gjithë ju miq,shëndet
Reagon anetari i kryesise se NISMAS ne Drenas Sherif A Sejdiu8