​20 mijë viktima nga koronavirusi në SHBA

Qendra Amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve njoftoi sot se 525,704 raste të koronavirusit janë raportuar deri më tani në Shtetet e Bashkuara.

Teksa 20.486 njerëz kanë vdekur nga virusi, ku shteti amerikan dhe as shërbimet shëndetësore territoriale nuk kanë konfirmuar të dhënat e sotme nga qendrat për kontrollin dhe parandalimin e sëmundjeve, shkruan Reuters,

Sipas Worldometers, Shtetet e Bashkuara të Amerikes kanë numrin më të lartë të të infektuarve dhe të vdekurve nga koronavirusi.

Deri tani 550.655 njerëz janë të infektuar dhe 21.667 njerëz të vdekur.