Zllakuqani mbështet LDK-në dhe dy kandidatët, Fadil Gashin dhe Filloreta Berishën

LDK po tregon mobilizim në prag të zgjedhjeve të 14 Shkurtit.

Dega e kësaj partie në Klinë, përmes një njoftimi ka bërë të ditur se kandidatët për deputet në këtë komunë, Fadil Gashi dhe Dr. Filloreta Berisha u mirëpritën në nëndegën në Zllakuqan.

Ky është njoftimi:

Takimin e hapi kryetari i kësaj nëndege Ndrec Zefaj.

Z. Fadil Gashi dhe dr. Filloreta Berisha morën besimin e qytetarëve në Zllakuqan pas prezantimit të programit të LDK-së në këtë nëndegë.

Të pranishëm në këtë takim ishin edhe kandidatët Anton Berisha dhe akademik Frashër Demaj, si dhe ish kryetari i degës së LDK-së në Klinë Prenkë Gjetaj dhe nënkryetari i komunës dhe degës së LDK-së në Klinë Besim Hoti.

Voto LDK 132 ☑
Voto Fadil Gashi 49☑
Voto Filloreta Berisha 45☑
Shteti. Shtet.

SHARE