Zhduket një burrë në fshatin Zabergj të Klinës

Një grua në fshatin Zabergj të Klinës e ka raportuar të zhdukur bashkëshortin e saj.
Rasti po hetohet.

“PERSON I ZHDUKUR- Zabergj, Klinë 26.05.2024-23:30. Ankuesja femër kosovare, ka raportuar se bashkëshorti i saj viktima mashkull kosovar është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij. Rasti nën hetime.”