Vrasja në Rahovec: Vëllai vret vëllain, shkak prona

Hasan Gashi nga fshati Sopaniq i Rahovecit ka mbetur i vdekur pasi dyshohet se u vra nga vëllai i tij mbrëmjen e së shtunës.

Sinjali ka mësuar se vëllai i Hasan Gashit që e vrau atë për shkaqe pronësore është Jonuz Gashi, i cili u arrestua nga Policia.

Lajmin për vrasjen e ka konfirmuar për Sinjalin, Policia e Kosovës dhe kanë dhënë detaje për ngjarjen.

Shënim: Personi i apostrofuar në këtë artikull prezumohet i pafajshëm derisa fajësia e tij të mos provohet me vendim të formës së prerë nga gjykata.