Vizita e Komandantit te Kforit Italian ne QKMF ” Nena Tereze” Kline

59

Dje ishte ne vizitë Komandanti IVANO nga Kfori Italian ku u prit Nga Drejtori Dr Haxhi Ibishi dhe Zv.Drejtori Dr Gazmend Bojaj me crast biseduan per shume bashkepunime në te ardhmen e sidomos shumë shpejt prania e nje specialisti të ORL nga Kfori italian i cili 1 x ne javë do ofroje sherbime shendetesore se paku për 20 pacientë .

Ne e falënderojme
komandantin për ketë perkrahje te vazhdueshme qe po i jep QKMF-së tash dhe ne te ardhmen.
Thank you