Vihet në dispozicion një numër informacioni për lëvizjen pa viza, pas 1 janarit

Integrimi Evropian i Kosovës ka vënë një numër kontaktues për të gjithë qytetarët për informacionet për lëvizjen e lirë pas 1 janarit

Për të marrë përgjigjet e nevojshme, telefononi në 080077001 nga ora 9:00 – 15:00 dhe merrni përgjigje për pyetjet tuaja rreth lëvizjes së lirë nga 1 Janari 2024.