Vidhet posta serbe në Gorazhdec të Pejës

Edhe pse fshat në Kosovë, në Gorazhdec të Pejës ndodhet një zyre e postës së shtetit serb.

E e njëjta mbrëmjen e së hënës u vodh nga persona të panjohur dhe e cila së pari u vërejt nga një punëtor në ora 7 të mëngjesit, Aty është vjedhur një kasafortë, por që nuk raportohet të ketë pasur ndonjë shumë të madhe parash./Klina.info