Vidhen para në një xhami në Kaçanik

Në një xhami në fshatin Duraj të Kaçanikut është raportuar se është kryer një vjedhje.

“Ankuesi mashkull  kosovar ka raportuar se të dyshuar të pa njohur kanë hyr në objektin e xhamisë dhe nga aty kanë vjedhur një arkë me para, që shumen e parave ankuesi nuk e din”, thuhet në raportin e policisë.

Nuk raportohet për të arrestuar, rasti vazhdon të hetohet.

SHARE