VIDEO/Hajni duke kryer vjedhje brenda një lokali, në Prishtinë

Vjedhjet në vendin tonë, vazhdojnë të jenë një dukuri shqetësuese dhe mjaftë ta pranishme.

Jo të pakta janë rastet e raportuara edhe në Policinë e Kosovës.

Këto raste po ndodhin kudo, duke përfshirë edhe në lokale, ku ka kamera.

Në një video të siguruar nga Indeksonline, mund të shihni një vjedhje që ka ndodhur dje, në një lokal në Prishtinë.

Lokali gjendet në rrugën “Tringë Smajli”, derisa shihet një person, i cili ngadalë, kinse po merr diçka në frigorifer, afrohet tek arka, duke marrë para të gatshme.

I njëjti rast sipas pronarit, me të cilin ka kontaktuar Indeksonline, ka thënë se është raportuar edhe në polici./