Rexhep Selimi u prit ngrohtësisht nga Gjurgjeviku i Madh

Sot dega e Vetëvendosjes në Klinë ka mbajtur një tubim madhështor në Gjurgjevik të Madh. Në këtë tubim ishin të pranishëm kryetari i VV, Xhafer Berisha, kryetari i shtabit zgjdhor, Xhevxhet Berisha dhe dy kandidatët për deputetë, Rexhep Selimi dhe Drilona Jakaj. Banorët e Gjurgjevikut të Madh e pritën ngrohtësisht Rexhep Selimin