Veterani nga Mleqani fillon ndërtimin e shtëpisë,kërkonë ndihmë nga bamirësit

Veterani nga Mleqani i komunës së Malishevës Faik Zogaj ka filluar ndërtimin e shtëpisë së tijë me rrogen e tij 170€ , ai ka kërkuar që kush ka mundësi ta ndihmojë në realizimin e shtëpisë së tij.

Veterani nga Mleqani ka 8 anëtarë në shtëpi dhe kushtet e tij jetësore nuk janë të mira .

Numri i ti është +38345484808
KlinaInfo