Vendet që do mbesin pa rrymë këto dy ditë, në Kline

Këto ndërprerje do të jenë për shkak të punimeve në rrjet.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndrrimi i GM dhe TMRR-ve pas rritjes së fuqisë në NS 10/0.4kV

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllareva (kodi 52000009) prej orës 14:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Qabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja Buzalla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndrrimi i GM dhe TMRR-ve pas rritjes së fuqisë në NS 10/0.4kV

07.02.2022