Veç 5 minuta, përfundon takimi Thaçi-Kurti

Presidentit të vendit Hashim Thaqi dhe të nominuarit për kryeministër, Albin Kurti, iu kanë dashur vetëm 5 minuta për takimin e shumë pritur.

Me qëndrime serioze dhe pa zgjatje të duarve para mediave, takimi Thaçi-Kurti ka qenë tejet i ftohtë.

Gjersa gazetarët u bënë gati të prisnin disa minuta takimin në fjalë, dy protagonistët dolën nga zyret pas vetëm 5 minutash./

SHARE