VDESË 17 VJEÇARI NË PEJË PAS AKSIDENTIT ME MOTOÇIKLETË

“Në aksident është përfshirë një motoçikletë me dy persona, ku gjatë lëvizjes shoferi i motoçikletës ka humbur kontrollin dhe ka goditur një shtyllë betoni. Si pasojë ka ndërruar jetë shoferi i motoçikletës i moshës rreth 17-vjeçare dhe është lënduar pasagjeri i moshës rreth 19-vjeçare”- thotë zëdhënsi i Policisë Fadil Gashi.

SHARE