Vdes vëllai i ish-kryetarit të Kuvendit të Kosovës

Sot, më 6.5.2020, pas një sëmundjeje të gjatë, në moshën 70 vjeqare, ndërroi jetë Tun M. Berisha nga fshati Dobërdoli i Klinës vëllai i Kolë Berisha, ish-kryetar i Kuvendit të Kosovës dhe veprimtar i dalluar i LDK-së. Këtë njoftim e bënë të ditur familja e tij.