Vajza me flamur serb kalon urën dhe provokon shqiptarët

Një serbe me flamur të Serbisë në dorë ka hipur mbi urën e Ibrit, qe ndanë qytetin, për të provokuar situatën në anën jugore.
Vajza kalon nga Mitrovica Veriore në atë jugore me flamur, ndërsa policia e ndal dhe e arreston.

“Policia e Kosovës arreston serben e cila kaloi nga Mitrovica Veriore drejt Mitrovicës Jugore me flamurin serb në dorë për të provokuar situatën në jugun e qytetit”,

SHARE