Akademi përkujtimore për të zhdukurit në Klinë.

Nesër mbahet Akademia përkujtimore e të zhdukurve në Klinë. Të ftuar janë të gjithë qytetetarët e komunës së Klinës. Kështu e ka bërë të ditur ftesën publike kryetari i kësaj shoqate Zeqir Morina.
Lidhur me orën dhe vendin lexoni njoftimin më poshtë.

Shoqata për Persona të Zhdukur Klinë
Organizon
Akademi përkujtimore për të Zhdukur
Tubimi mbahet në Shtëpinë e Kulturës
,, Jehona e Dukagjinit” – Klinë ,me 4 shkurt
( e martë) ora 13

FTESË
Ftojmë të gjithë qytetarët , të marrin pjesë ,
bashk më Familjarët të cilët jetojnë me dhëmbje dhe shpresë për të ditur të vertetën për më të dashurit e tyre