Ura në fshatin Pogragjë të Klinës në gjendje të rëndë (VIDEO)

Kjo video paraqet urën në fshatin Pogragj të komunës së Klinës.Në këtë urë kalojnë shumë qytetarë e student të tjerë për të kaluar tek stacioni i trenit pasi që nuk ka rrugë tjetër,siç shihet gjendja e saj është e tmerrshme dhe e rrezikshme për kalim.Është për të ardhur keq se si institucionet përkatëse nuk kanë marrë masa për ta rregulluar këtë problem.

Shpresojmë që një ditë do të mundësohet një urë e duhur për kalim.Mbi 10 fshatra kalojnë mbi këtë anë për të shkuar në stacionin e trenit si ashtu studentë të shumtë por edhe qytetarë,gjendja është e tmerrshme ! KlinaInfo

SHARE